Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

«Μετράμε» είναι το κεντρικό σύνθημα του 20ού Athens Pride που γίνεται το Σάββατο, 14 Ιουνίου, στην πλατεία Συντάγματος, με αποκορύφωμα την καθιερωμένη μεγάλη πορεία στο κέντρο της Αθήνας που έχει προγραμματιστεί για τις 7 μμ. 

Η φετινή γιορτή διεκδίκησης και μνήμης γίνεται σε μια στιγμή που «περισσότερο από ποτέ η παγκόσμια συγκυρία μας αποδεικνύει ότι κανένα κεκτημένο δεν είναι δεδομένο. Αντ’ αυτού, τα δικαιώματά και η ίδια μας η ύπαρξη αμφισβητούνται καθημερινά», όπως αναφέρει το κεντρικό κείμενο της καμπάνιας που παρουσιάστηκε στα μέσα Μαΐου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. 

Καταλήγει: «Για εικοστή χρονιά, το Σάββατο 14 Ιουνίου, δίνουμε ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος κουβαλώντας μαζί μας τις αμέτρητες στιγμές χαράς και λύπης, νίκες και απώλειες που μας σημάδεψαν και ενωνόμαστε με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου σε αυτή την τεράστια ημέρα γιορτής, διεκδίκησης και μνήμης. 20 χρόνια… και μετράμε!». 

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής: