ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο τελικός των Diamond League που φιλοξενήθηκε στις Βρυξέλλες επιφύλαξε μια έκπληξη για τους φίλους του στίβου. Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν νίκησε στο μήκος, αλλά τερμάτισε στην τρίτη θέση και μάλιστα με άλμα στα 8,15 μ. που ήρθε στην τελευταία του προσπάθεια.

Ο δις χρυσός ολυμπιονίκης άρχισε τον αγώνα του με άλματα στα 6,81 μ., 6,97 μ., 7,76 μ., 7,83 μ. ενώ είχε και μια άκυρη προσπάθεια. Το χρυσό μαζί με τα 30 χιλιάδες δολάρια πήγαν στον Τζαμαϊκανό Τζτζάι Γκέιλ με 8,28.

Στην ίδια διοργάνωση ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε την καλύτερη θέση που μπορούσε, παρόντος του ανίκητου Σουηδού Αρμάν Ντουπλάντις. Ο Ελληνας χάλκινος ολυμπιονίκης πέρασε τα 5,82 κλείνοντας μια ονειρεμένη χρονιά, ενώ ο «Μόντο» πήρε το «διαμάντι» με άλμα στα 6,11 μ. Την 3η θέση μοιράστηκαν ο Βέλγος Σαμ Μπρέντερς και ο «ασημένιος» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Σαμ Κέντρικς, που πήδηξαν επίσης 5,82 μ., με τις ίδιες προσπάθειες, αλλά έμειναν πίσω από τον Ελληνα γιατί είχαν από ένα χαμένο άλμα στα 5,62 μ.