Μία εβδομάδα μετά την εξάρθρωση κυκλώματος στο σωφρονιστικό κατάστημα Ιωαννίνων, που ξέπλενε μαύρο χρήμα και διακινούσε ναρκωτικά στην Κέρκυρα, με τη συμμετοχή του υποδιευθυντή, υπαλλήλων και αστυνομικού, νέο λαβράκι έβγαλε ο χθεσινός έκτακτος έλεγχος στις ίδιες φυλακές.
Συγκεκριμένα, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν σε φρεάτιο 168 «φιξάκια» κοκαΐνης, συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων, αγνώστου παραλήπτη.
Σήμερα, οδηγήθηκαν στην εισαγγελία οι οκτώ κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που συνελήφθησαν μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών των Εσωτερικών Υποθέσεων. Σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθούν σε ανακριτή.
