Για χρόνιες πράξεις βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου συνελήφθη 43χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, έπειτα από καταγγελία που έκανε το 14χρονο θύμα στις τοπικές αρχές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ο 43χρονος δράστης άρχισε να συνομιλεί μέσω ίντερνετ με την 14χρονη από τον Οκτώβριο 2022. Σε αυτές αυνανιζόταν και έπεισε την ανήλικη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Μεταξύ Νοεμβρίου 2022 και Μαρτίου 2023, είχε συναντηθεί και δια ζώσης με την ανήλικη όπου και την θώπευε, ενώ στις 28 Φεβρουαρίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, παρά την θέλησή της με συνέπεια να ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η 14χρονη έκανε την καταγγελία μαζί με τους γονείς της την Παρασκευή 21 Απριλίου και για αυτό ο 43χρονος συνελήφθη εντός του 24ώρου περιθωρίου του αυτοφώρου.
