Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Το θέμα της ασφάλειας επαναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στη σκιά του εγκλήματος στη Μεταμόρφωση, μίας ακόμη δολοφονίας που φαίνεται να έχει συνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την εκτέλεση του 58χρονου, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτίθεται στην κυβέρνηση, η οποία είχε κάνει σημαία προεκλογικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Κάθε βδομάδα έχουμε και μια ενέδρα θανάτου, οι πολίτες βυθίζονται στην ανασφάλεια και η μόνη ασφάλεια που υπάρχει είναι αυτή των μαφιόζων που κάνουν ότι θέλουν ανενόχλητοι» σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:  Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προεκλογικά είχε κάνει σημαία το θέμα της ασφάλειας. Δύο χρόνια μετά το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει και η κυβέρνηση μέριμνα μόνο για καταστολή σε βάρος των νέων. Κάθε βδομάδα έχουμε και μια ενέδρα θανάτου, οι πολίτες βυθίζονται στην ανασφάλεια και η μόνη ασφάλεια που υπάρχει είναι αυτή των μαφιόζων που κάνουν ότι θέλουν ανενόχλητοι.

Είχε προηγηθεί αιχμηρό σχόλιο του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη.