Με το ευρύ 91-72 επικράτησε ο Παναθηναϊκός της ισπανικής Βαλένθιας στο ΟΑΚΑ, σε ματς για την 23η αγωνιστική της Euroleague.
Έτσι, οι «πράσινοι» βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 8-14 (νίκες με ήττες) πριν από το ελληνικό ντέρμπι της Euroleague, την ερχόμενη εβδομάδα, στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, η Βαλένθια έπεσε στο 11-12.
Το ματς ήταν «κλειστό» μόνο στο α’ δεκάλεπτο, καθώς στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πήρε διψήφια διαφορά την οποία διατήρησε με ευκολία.
Βαρόμετρο για τη νίκη της ομάδας του Όντεντ Κάτας ήταν η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της, καθώς και η πολυφωνία στην επίθεση. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς (16π., 4ασ.) ήταν και πάλι το «πρώτο βιολί» των «πρασίνων», οι Μήτογλου (11π., 7ρ.) και Παπαγιάννης (8π., 9ρ.) κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, ενώ ρεκόρ καριέρας σε πόντους έκανε ο Λευτέρης Μποχωρίδης (12π., 5ασ.).
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Άαρον Ουάιτ (12π., 5ρ.), Ζακ Όγκαστ (8π.). Στην αγωνιστική επιστροφή του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου είχε συγκομιδή 9 πόντους και 4 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 22-20, 48-34, 68-52, 91-72.
