Ακόμη ένα πρόσωπο προερχόμενο απ’ τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, προτού μεταπηδήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ τον Γενάρη του 2015, επιστρατεύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο λόγος για την Άντζελα Γκερέκου που, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΟΤ.
Η θέση έμεινε κενή πριν από λίγες ημέρες καθώς ο πρώην πρόεδρος Χαράλαμπος Καρίμαλης παραιτήθηκε μετά τις αποκαλύψεις της Εφ.Συν. για τις φιλοχουντικές απόψεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού, Κωνσταντίνου Λούλη.
«Πρόεδρος του ΕΟΤ αναλαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου, της οποίας η εμπειρία και οι γνώσεις πάνω σε θέματα τουρισμού θα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου ΕΟΤ, προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.
Η κ. Γκερέκου είχε διατελέσει υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.
