Ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στο σημείο που εξελισσόταν η φωτιά στον ΧΥΤΑ Φυλής. Πρόκειται για έναν 48χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
«Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένα άτομο, σε εργοστασιακό χώρο παρακείμενο της πυρκαγιάς του δήμου Φυλής Αττικής. Παρελήφθη από ασθενοφόρο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας δεν έφερε ίχνη από εγκαύματα και βρέθηκε στον αύλειο χώρο εργοταξίου. Αναμένεται το πόρισμα από τη νεκροψία-νεκροτομία για να δοθεί φως στα αίτια του θανάτου του.
Στο μεταξύ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στη Φυλή. Επί τόπου επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνέδραμαν ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο μέχρι την έλευση της νύχτας.
Ακόμη δύο πυρκαγιές
Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή Κυψέλη της Αίγινας, η οποία σύμφωνα με την Πυροσβεστική είναι υπό μερικό έλεγχο και καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση σε οικοπεδικό χώρο.
Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ελικόπτερο.
Άλλη μία φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Πεύκο στα Καλάβρυτα, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
