Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο οίκος δημοπρασιών Τζούλιεν’ς θα βγάλει τον Ιούνιο κάποια από τα ρολόγια του, συμπεριλαμβανομένου ενός που του είχε δώσει ο Ντιν Μάρτιν. Τα ρούχα του από την ταινία του 1963 «Ο άτακτος καθηγητής» είναι ανάμεσα στα αντικείμενα τα οποία θα δημοπρατηθούν.

Ο οίκος αποκάλυψε ότι στο ρολόι είναι χαραγμένη η εξής φράση: «Τζέρι φίλε μου και κολλητέ μου σ΄ αγαπώ, Ντίνο».

Ένα κοστούμι από ύφασμα τουίντ σε βαθύ κόκκινο το οποίο φορούσε ο Λιούις στην ίδια ταινία αναμένεται να αποφέρει μεταξύ 4.000 και 6.000 δολαρίων.

Ο Λιούις που εκτός από τις υποκριτικές του ικανότητες ως κωμικού ήταν γνωστός και για τους τηλεμαραθωνίους, πέθανε στις 20 Αυγούστου 2017.

Η δημοπρασία της περιουσίας του θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο θέρετρο-καζίνο Planet Hollywood, στο Λας Βέγκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ