Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Συνεχίζει τις προσφορές του παλαιοβιλιοπωλείο «Ανέστιος» προκειμένου να καταφέρει να συνεχίσει τη λειτουργία ενός εγχειρήματος, που ξεκίνησε από το μηδέν με μεράκι και αγάπη.

«Συνεχίζουμε τη προσφορά διότι – παρά τις εκκλήσεις – πρέπει να ξεχάσουμε οριστικώς τα μεγάλα λόγια των υποσχέσεων από τους διάφορους φορείς που ζητήσαμε να μας παραχωρήσουν ένα από τα εγκαταλελειμμένα κτήρια τους, και μας ζητήσανε να τους πληρώσουμε. Το καταλαβαίνω πολύ καλά διότι μας θεωρούν γραφικούς όταν τους δωρίζουμε περισσότερους από 15.000 τόμους» γράφει ο ο κ. Λεωνίδας σε ανάρτησή του.

Ο ίδιος το καλοκαίρι του 2018, όταν έμεινε άστεγος, άρχισε να συλλέγει βιβλία από τα σκουπίδια και να τα πουλάει για να βγάλει λιγοστά λεφτά για φαγητό. Μαζί με δυο ακόμα συμπολίτες μας έστησαν το αυτοοργανωμένο παλαιοπωλείο στην Πειραιώς και πριν λίγους μήνες βρήκε μόνιμο χώρο στην οδό Γραβιάς (9-11), στο κέντρο της Αθήνας.