Η ομάδα χορού Creo και η καλλιτεχνική ομάδα Ρέον μας προσκαλούν στην παράσταση «Απόγειος – apogee» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αύριο, Δευτέρα, στις 21.00.
Δυο μουσικοί και δυο χορευτές συνθέτουν επί σκηνής μια γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα.
Η παράσταση παρουσιάζει τη σύνδεση και αλληλεπίδραση του παραδοσιακού με τον σύγχρονο χορό και αποτελεί την πρώτη αποτύπωση της ομώνυμης έρευνας.
Πρόκειται για μία σημαντική διοργάνωση της Πλατφόρμας Σύγχρονου Ελληνικού Χορού, που αποτελεί μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.
Το έργο επιλέχθηκε από μία Διεθνή Επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένες προσωπικότητες – διευθυντές ευρωπαϊκών φεστιβάλ.
Ακολουθεί το τρέιλερ:
Χορογραφία: Πωλίνα Κρεμαστά
Χορεύουν: Θένια Αντωνιάδου και Πωλίνα Κρεμαστά
Μουσικοί: Μανούσος Κλαπάκης και Δημήτρης Μπρέντας
Φωτισμοί: Παντελής Μαντζανάς
Σύμβουλος παραδοσιακών χορών και βοηθός χορογράφου: Μενέλαος Κώτσος
Info: Εισιτήρια από 5 έως 20 ευρώ στα εκδοτήρια του Μεγάρου (Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη) ή online: webtics.megaron.gr και viva.gr. Tηλ: 210 7282333, 210 7282367.
