Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με ένα ξεχωριστό δώρο κυκλοφορεί η «Εφημερίδα των Συντακτών» το προσεχές Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου καθώς γιορτάζει τα 3 της χρόνια: δύο συλλεκτικά τεύχη με πρωταγωνιστές τούς αγαπημένους Μπλεκ και Μικρό Ήρωα.

Στην αδημοσίευτη ιστορία «Σύμπιλ και Βανέσσα», ο Μπλεκ βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπος με τον καλό του φίλο και αρχηγό των Ινδιάνων Κατάνα, Άγριο Γάτο.

Όπως θα αποδειχθεί, όμως, τα έχει όλα σχεδιάσει ο Άγγλος Συνταγματάρχης Άσκουιθ με τη συνεργασία της ματαιόδοξης όσο και πανούργας ανιψιάς του Σίμπυλ, η οποία, με τη βοήθεια της πιστής υπηρέτριας της, Βανέσσας, στήνει διάφορες παγίδες στον Μπλεκ.

Όμως ο Ξανθός Γίγας θα έχει, όπως πάντα, την τελευταία λέξη… Επιπλέον, στο τεύχος των 48 σελίδων, θα βρείτε κι ένα μικρό αφιέρωμα στον Μπλεκ!

Παράλληλα, 32 σελίδες ηρωικών περιπετειών θα απολαύσουν οι φίλοι του Μικρού Ήρωα.

Στην ιστορία «Η επανάσταση των σκλάβων» οι κάτοικοι ενός χωριού επιτίθενται με ηρωισμό εναντίον ενός γερμανικού αποσπάσματος.

Η συμβολή του Γιώργου Θαλάσση και, φυσικά, των φίλων του Σπίθα και Κατερίνας, θα είναι αποφασιστική.