Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Και γιατί να μην το δούνε, εκεί, στην τραυματισμένη Ν.Δ., ως ευκαιρία; Ποιος θα καθόταν να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους και με την πολιτική γραμμή του εκλεγέντος (όποιου) αρχηγού; Ολοι εκ των προτέρων γνωρίζουν πως όποιος και να εκλεγεί θα ακολουθεί την πάγια βλαχοδημαρχική συνταγή της καταστροφολογίας, των αλλεπάλληλων επερχόμενων Αρμαγεδδώνων, των φανταστικών σκανδάλων, της δήθεν ριζοσπαστικής αντιμνημονιακής ρητορικής κ.ο.κ.

Με λίγα λόγια, η παραδοσιακή τακτική της Δεξιάς, όλων των αποχρώσεων, ήταν και παραμένει η ταχύτατη εξόντωση και πτώση του αντιπάλου (εν προκειμένω της κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα), πάση θυσία, και η επιστροφή της στη θαλπωρή της εξουσίας, παρέα πάντοτε με τους ισχυρούς οικονομικούς προστάτες της και τους λοιπούς ομοειδής… νεοφιλελεύθερους, αριστοκρατικούς και κοσμικούς, εθνικούς και διεθνείς κύκλους της.

Επομένως, η τεχνική αστοχία του πληροφοριακού συστήματος την περασμένη Κυριακή ήταν μια καλή αφορμή για να στραφούν οι πάντες, με γνήσιο ενδιαφέρουν, στο μεγαλύτερο δεξιό κόμμα των φθαρμένων και των χαμένων, καθώς και στο κλιμακούμενο σόου με το ξεκαθάρισμα των εσωτερικών τους λογαριασμών.

Τι πιο ωραίο για τις μακριές χειμωνιάτικες νύχτες μας από ένα διαρκές τηλεθέαμα, προσφορά της μιντιακής διαπλοκής προς το δημιούργημά της και στο διψασμένο και εκπαιδευμένο για άγονους καβγάδες κοινό της…

Με τον Αδωνι να ξεκατινιάζεται με τον Μεϊμαράκη, τον Τζιτζικώστα να αφήνει αιχμές και υπονοούμενα για τον Σαμαρά, τον Κυριάκο να αντιμετωπίζει τους «βοριδικούς», ο Μπαλτάκος να αναπτύσσει τη στρατηγική της προσέγγισης με την καλή Χρυσή Αυγή.

Στο εν λόγω υπερθέαμα είναι βέβαιο ότι θα προστεθούν και δόσεις του άλλου, του εν εξελίξει ξεκαθαρίσματος αλήτικων συμφερόντων και λογαριασμών στο επίσης δημοφιλές μας σπορ: το ποδόσφαιρο των μεγιστάνων της οικονομίας, των ΜΜΕ και του στοιχηματικού τζόγου (που παρεμπιπτόντως τα αθλητικά τους δρώμενα -όταν διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες- δεν βλέπονται…).

Είναι άλλωστε γνωστές οι αδελφικές σχέσεις των βαρόνων του ποδοσφαίρου και των ΜΜΕ, με διάφορες συνιστώσες και ηγετικούς παράγοντες της Δεξιάς, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επιχειρήσεων, της παραοικονομίας, του κοινού εγκλήματος κ.ο.κ.