Αθήνα, 19°C
Αθήνα
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
20.4° 18.5°
1 BF
62%
Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
18.8° 14.9°
0 BF
76%
Πάτρα
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.3° 17.7°
2 BF
79%
Ιωάννινα
Ομίχλη
10°C
9.9° 9.9°
1 BF
100%
Αλεξανδρούπολη
Ελαφρές νεφώσεις
10°C
9.9° 9.9°
3 BF
87%
Βέροια
Αυξημένες νεφώσεις
16°C
16.5° 16.5°
0 BF
76%
Κοζάνη
Σποραδικές νεφώσεις
12°C
12.4° 12.4°
0 BF
82%
Αγρίνιο
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
16.5° 16.5°
1 BF
83%
Ηράκλειο
Ασθενείς βροχοπτώσεις
20°C
19.9° 19.8°
2 BF
60%
Μυτιλήνη
Ελαφρές νεφώσεις
15°C
15.9° 14.9°
3 BF
73%
Ερμούπολη
Σποραδικές νεφώσεις
19°C
19.4° 19.4°
3 BF
48%
Σκόπελος
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
18.3° 18.3°
2 BF
71%
Κεφαλονιά
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
16.9° 16.9°
0 BF
88%
Λάρισα
Ελαφρές νεφώσεις
16°C
15.9° 15.9°
0 BF
82%
Λαμία
Αυξημένες νεφώσεις
17°C
19.5° 17.2°
1 BF
66%
Ρόδος
Σποραδικές νεφώσεις
18°C
18.2° 17.8°
4 BF
81%
Χαλκίδα
Σποραδικές νεφώσεις
16°C
16.1° 15.8°
0 BF
72%
Καβάλα
Σποραδικές νεφώσεις
17°C
17.1° 16.3°
3 BF
81%
Κατερίνη
Αυξημένες νεφώσεις
18°C
17.7° 17.7°
0 BF
75%
Καστοριά
Αυξημένες νεφώσεις
12°C
12.4° 12.4°
1 BF
86%
ΜΕΝΟΥ
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Konstantopoulou_Tempi_1020
EUROKINISSI

Όχι, δεν θα ψήφιζα Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών το κόμμα (ποιο κόμμα δηλαδή...) της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει ανέβει ακόμα και στην 3η ή και την 2η θέση, χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ που δεν τραβάει με τίποτε, είναι φανερό πως ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να συναρπάσει τον κόσμο, να γοητεύσει ψηφοφόρους από άλλα κόμματα. Γι' αυτό και πέφτει αντί να ανεβαίνει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λοιπόν κεφαλαιοποιεί την συνεπή και μαχητική στάση της στο θέμα του εγκλήματος των Τεμπών. Είναι μακράν η καλύτερη στην περίπτωση αυτή, όλοι οι άλλοι (πλην Βελόπουλου) «τρώνε» τη σκόνη της.

Δεν έχει κόμμα βέβαια, η «Πλεύση Ελευθερίας» είναι εντελώς προσωποπαγής. Μόνο Ζωή και πέραν αυτής, κανένας ή καμία. Οπότε αυτό είναι ένα ζήτημα για να πετύχει περισσότερα πράγματα. Χωρίς κόμμα δεν πας πουθενά. Όσο και να παίρνεις σωστές αποφάσεις, όπως με την αποχή της κατά την ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα Τέμπη δεν θα φύγουν από την επικαιρότητα. Είναι τεράστιο το θέμα. Και αλληλοτροφοδοτείται και με το δυστύχημα στη Σερβία και τις εκεί τεράστιες διαδηλώσεις. Και τώρα μπαίνει στον χορό και η Βόρεια Μακεδονία, αρχίζουν και στα Σκόπια οι διαδηλώσεις. Και το δυστύχημα εκεί θα πυροδοτεί τον θυμό και την οργή στην Ελλάδα. Η μία χώρα θα αποτελεί προσάναμμα στην άλλη. Η διαφθορά σκοτώνει στα Βαλκάνια.

Σας έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα ότι έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται αν θα μπορούσα να ψηφίσω την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν ήμουν αρνητικός. Τελικά είμαι. Και ας συνέχισα το γκάλοπ σε άσχετο κόσμο και άκουγα όλο και περισσότερους να λένε ότι θα την ψηφίσουν. Η δημοσκοπική της άνοδος είναι δεδομένη και δεν πιστεύω ότι θα είναι και πρόσκαιρη. Επειδή τα Τέμπη θα είναι εδώ και θα μας στοιχειώνουν.

Τελικά λοιπόν, όχι δεν θα ψήφιζα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Την άλλη εβδομάδα βλέπουμε. Θα σας ενημερώσω.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όχι, δεν θα ψήφιζα Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η efsyn.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Επίσης, και σύμφωνα με τις αρχές της Εφημερίδας των Συντακτών, διατηρούμε ανοιχτό το μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε ανάλογα σχόλια.

Σε όσες περιπτώσεις κρίνουμε αναγκαίο, απαντάμε στα σχόλιά σας, επιδιώκοντας έναν ειλικρινή και καλόπιστο διάλογο.

Η efsyn.gr δεν δημοσιεύει σχόλια γραμμένα σε Greeklish.

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας