ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ch.kallimanis
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πόσο δραματικά είναι τα πράγματα για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα; Τόσο, που ζητάει ντιμπέιτ! Ο,τι απέφυγε δηλαδή όπως ο διάολος το λιβάνι στον πρώτο γύρο.

Τώρα με ανακοίνωσή του βλέπει ότι «υπάρχει και χώρος και χρόνος για ένα debate ουσίας». Είναι σαν να λέμε ότι παίζει μόνο… σε γήπεδο με χορτάρι! Ο δήμαρχος ήθελε χώρο να επιδείξει το ταλέντο του. Τώρα καλεί τον Στέλιο Αγγελούδη «σε όποιο μέσο θέλει, με όποιους δημοσιογράφους θέλει…». Κύκλοι του Αγγελούδη απάντησαν ότι «ο δήμαρχος προσέβαλε τους πολίτες αρνούμενος να συνομιλήσει με όλους τους επικεφαλής συνδυασμών».

Δυστυχώς για τον δήμαρχο, κάηκε στην προθέρμανση και την Κυριακή, στο «γήπεδο» που το έχει ξηράνει με την πολιτική του, παίζει με αντίπαλους τους πολίτες.