Καλεσμένες σε εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα το πρωί τρεις γυναίκες υποψήφιες με τη Ν.Δ., τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις επικείμενες εκλογές.
Ο λόγος για την Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου (υποψήφια στο Επικρατείας της Ν.Δ.), Δώρα Τσαμπάζη (υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ) και Ελένη Χρονοπούλου (υποψήφια στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.), με τη συζήτηση να παίρνει σε κάποιο σημείο αμήχανη τροπή.
Ο λόγος ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου Κώστα Παπαχλιμίτντζου, ο οποίος θέλησε να αποσπάσει κάποιο σχόλιο από την Ελένη Χρονοπούλου με αφορμή τις καταγγελίες που έχει κάνει για βιασμό και ξυλοδαρμό εις βάρος του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη.
Η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. έσπευσε να τονίσει ότι δεν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο, με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει στη συζήτηση, να εκφράζει τη στήριξή της προς την κ. Χρονοπούλου και να υπογραμμίζει ότι «πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της, είναι ένα θέμα ευαίσθητο».
Με τη σειρά της η Ελένη Χρονοπούλου ευχαρίστησε δημόσια την Δ. Τσαμπάζη, χήρα του αείμνηστου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, και την Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ενώ πρόσθεσε «δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Ό,τι είχα να πω το είπα και το έκανα».