Α.Ψ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με ετεροχρονισμένες και απελπισμένες «ειδήσεις» και με τις γνωστές κατασκευές περί διαπλοκής η Ν.Δ. προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για την περίοδο που ήταν στην κυβέρνηση. Μετά τις οργισμένες και απειλητικές δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζαχάροβα, η οποία έκανε λόγο για εχθρική κίνηση (λόγω της απέλασης των Ρώσων διπλωματών) που οδηγεί σε διάλυση των διμερών σχέσεων και της προειδοποίησης ότι «θα απαντήσουμε καταλλήλως», η Ν.Δ. θυμήθηκε ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

«Η Δικαιοσύνη των ΗΠΑ προχώρησε σε δίωξη του Ρώσου επιχειρηματία Malofeyev, μεταξύ άλλων, για την παροχή χρηματοδότησης με 10 εκ. ευρώ μέσω εταιρειών, προκειμένου να δημιουργηθεί κανάλι ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της και ότι «ο κ. Βαξεβάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, οφείλουν απαντήσεις για το τρίγωνο ΣΥΡΙΖΑ-διαπλοκής-ΜΜΕ που φωτίζεται εκ νέου από τις συγκεκριμένες εξελίξεις και με αφορμή τις έρευνες για τις προσπάθειες ρωσικής διείσδυσης σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα». 

Ξαναζεσταίνουν τα περί διαπλοκής και τα σενάρια που έστησαν με πρώην κατηγορούμενους και νυν μάρτυρες κατηγορίας, την ώρα που βρίσκεται η κυβέρνηση με την πλάτη στον τοίχο για τις διώξεις, την ατιμωρησία της διαφθοράς, αλλά και για την αλλοπρόσαλλη διεθνή πολιτική της. 

Ο βοσκός όμως έχει πλέον βραχνιάσει να φωνάζει «λύκος» και οι πολίτες είναι αμφίβολο για πόσο ακόμα θα μασάνε τις ανόητες δικαιολογίες των αρίστων.