ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Δ.Ψ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος «λαμβάνει υπόψη του και εκτιμά τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Βορίδης και ελπίζει ότι θα αποδείξει εμπράκτως την ειλικρίνεια της δήλωσής του, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων πολιτικών που δεν δίστασαν να εκφράσουν τη λύπη τους για τις θέσεις που είχαν υιοθετήσει στο παρελθόν».

Το ΚΙΣΕ εκφράζει την ελπίδα ότι ο υπουργός της Ν.Δ. «θα υποστηρίζει αδιάλειπτα τον αγώνα κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που συνιστά άλλωστε, διαχρονικά, βασικό άξονα της πολιτικής του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ας τα ακούσουν και οι λοιποί εκ ΛΑΟΣ προερχόμενοι νεοδημοκράτες υπουργοί και βουλευτές για να μη στραβώσουν τον «βασικό άξονα» του κ. πρωθυπουργού.