Με ζεϊμπέκικο άνοιξε το θέμα το εκλεκτού της «γαλάζιας» παράταξης για τις εκλογές στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας με σκληρό ροκ αναμένεται να κλείσει.
Ο χορευταράς περιφερειάρχης που επικαλέστηκε την «κακιά στιγμή» και παραδέχθηκε ότι ήταν «λάθος» ο χορός την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν και είχε ήδη πέντε νεκρούς όπως όλα δείχνουν χάνει τη στήριξη του κόμματος που τον ανέδειξε και μένει να δούμε αν θα επιμένει στην κάθοδό του στις εκλογές του Οκτώβρη ως ανεξάρτητος ή θα κάνει πίσω.
Πληροφορίες θέλουν μάλιστα να είναι ειλημμένη απόφαση στη Ν.Δ. να μην στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη και ήδη τα πρώτα ονόματα για τον εκλεκτό της Πειραιώς άρχισαν να αποκαλύπτονται.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή» επικρατέστερα ονόματα είναι ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, με το Μαξίμου να έχει κάνει ήδη επαφές μαζί τους.
Ήταν λάθος
Χθες, ο περιφερειάρχης Αττικής, βγήκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όπου δήλωσε τα εξής:
«Παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη».
Και πρόσθεσε:
«Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».
-980x552.jpg)