Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με την κατάθεση της Σίσσυς Παπαγιαννίδου συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

Τα μέλη της Επιτροπής εκτός από την διευθύντρια Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, έχουν καλέσει ως μάρτυρα ακόμη ένα στέλεχος της ΤτΤ να καταθέσει την Πέμπτη.

Το επόμενο διάστημα ενώπιον της Εξεταστικής θα βρεθούν ο τέως διοικητή της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος, ο νυν διοικητής Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και ο Θέμος Αναστασιάδης (18 Οκτωβρίου).

Υπενθυμίζεται ότι στην Επιτροπή έχουν καταθέσει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος, ο εκδότης της «Καθημερινής» Θέμης Αλαφούζος, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «Πήγασος» Φώτης Μπόμπολας, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «ALPHA» Δημήτρης Κοντομηνάς, ο γιος του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, Παναγιώτης, ο επικεφαλής του ομίλου των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της εφημερίδας «Αυγή» Δημήτρης Στούμπος.