Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με την κατάθεση του εκπροσώπου της Τράπεζας Πειραιώς συνεχίζεται σήμερα στη Βουλή η «Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας».

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση, ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank κατέθεσε ότι το ύψος των δανείων που έχει χορηγήσει η Alfa Bank σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέρχεται σε 311 εκατ. ευρώ, ενώ η Alpha δεν έχει χορηγήσει κανένα δάνειο σε κόμματα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι όλα είναι ενήμερα και ότι μέχρι σήμερα «εξυπηρετούνται και εξοφλούνται οι τόκοι τους, ενώ μόνο για ένα ΜΜΕ έχει γίνει καταγγελία της σύμβασης», διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για την «Τηλέτυπος», με την οποία η τράπεζα βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους μετόχους για να βρεθεί λύση, όπως η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.