Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ καταθέτει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ο οποίος παραιτήθηκε, με το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία σχετικά με το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων.
Ο Μάκης Βορίδης αυτήν την ώρα απαντά σε σειρά ερωτημάτων που τον αφορούν όπως για τη βόσκηση και την τεχνική λύση. Ο πρώην υπουργός είπε ότι από το 2015 έως το 2025 δεν υπήρχαν σχέδια βόσκησης ενώ για την τεχνική λύση, υποστήριξε ότι είναι νόμιμη.
Δείτε LIVE εικόνα:
Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται διεύρυνση της λίστας των μαρτύρων, γεγονός που αναμένεται να πυροδοτήσει το κλίμα καθώς άλλα είναι τα ονόματα που έχει προτείνει η ΝΔ και άλλα η αντιπολίτευση.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, κατέθεσε ο Γιώργος Γεωργαντάς, επίσης πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
-980x552.png)