Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, «έδειξε» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του.
«Να ξέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως το να παίρνει βουλευτές από εδώ και από εκεί, μπορεί αυτό να του γίνει μειονέκτημα και όχι πλεονέκτημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης από τη Λάρισα, τονίζοντας ταυτόχρονα πως «το ζητούμενο στην πολιτική είναι το ήθος».
Σημειώνεται πως πριν από δύο ημέρες, ο κ. Λεβέντης είχε παραδεχθεί πως υπάρχει αναταραχή στην Ένωση Κεντρώων, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά και νέα αποχώρηση από τις τάξεις του κόμματός του:
Έκανα δύο λάθη, είναι και άλλος ένας έτοιμος να αποχωρήσει. Εδώ και τέσσερις μήνες με έχει πλησιάσει άτομο και μου έχει πει ότι δύο δικοί μου βουλευτές συζητάνε.
Σήμερα, εκτός από τη σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε πως η χώρα οδεύει προς εκλογές, ενώ τόνισε πως στο επόμενο διάστημα, θα φέρει προ των ευθυνών τους, τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ.
