Αύριο στις 12 το πρωί στο νεκροταφείο Ζωγράφου θα γίνει η κηδεία της αδελφής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βάσως, η οποία πέθανε χθες ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.
Τα δύο αδέλφια είχαν ιδιαίτερα στενή σχέση και η Βάσω Μεϊμαράκη υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Τα θερμά του συλλυπητήρια εκ μέρους και του κόμματος εξέφρασε ο Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. σε δήλωσή του ανέφερε: «Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».
Τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον χαμό της αδελφής του εξέφρασαν μέσω twitter ο συνυποψήφιος του κ. Μεϊμαράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι πρώην υποψήφιοι για την ηγεσία Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης:
Θερμά συλλυπητήρια στο Βαγγέλη Μειμαράκη για την απώλεια της αγαπημένης του αδερφής.
— Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) Δεκέμβριος 26, 2015
Θερμά συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον πρόωρο χαμό της αδελφής του
— Απ. Τζιτζικώστας (@tzitzikostas) Δεκέμβριος 26, 2015
Θερμά Συλλυπητήρια στον Βαγγέλη Μειμαράκη και στην οικογένειά του
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) Δεκέμβριος 26, 2015
Και ο Τέρενς Κουίκ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛΛ., ανέβασε στο twitter: «Μεγαλώσαμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Αστέρι ανάμεσά μας η Βάσω. Τώρα πήγε εκεί ψηλά. Συλλυπητήρια Βαγγέλη. Πρέπει να αντέξεις».
