Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πονοκέφαλο διαρκείας προκαλεί τις τελευταίες μέρες στον Πάνο Καμμένο η πρώην βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία επανήλθε χθες και με συνέντευξή της επανέλαβε ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. θα έπρεπε να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος, αφού, όπως υποστήριξε, οι επιλογές του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους ψηφοφόρους.

Επρεπε να είχε παραιτηθεί από χθες

δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι «υπάρχει πλήρης ασυνέπεια λόγων και πράξεων σε σχέση με αυτά που θέλουν οι άνθρωποι που στηρίζουν τους Ανεξάρτητους Ελληνες».

Η κ. Ξουλίδου κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι «από τον Ιανουάριο που έγινε υπουργός Εθνικής Αμυνας κατάλαβε ότι μπορεί να παίξει πολιτικά παιχνίδια», ενώ μέσω του τουίτερ έγραψε ότι η κομματική ηγεσία «είναι χειρότερη από Σαμαρά και Βενιζέλο. Δυο φορές προδοτική και δωσίλογη».

Απαντώντας δε στη Ραχήλ Μακρή, η οποία έγραψε για την ίδια ότι «έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα», η πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. είπε ότι «ως απογοητευμένη βρίσκει παντού ενόχους», προσθέτοντας ότι «η απόφαση να διαγραφεί ήταν του Καμμένου και συναίνεσαν όλοι οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Οι αναφορές αυτές της Σταυρούλας Ξουλίδου στο πρόσωπό του προφανώς ενόχλησαν τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος αποφάσισε να την «μπλοκάρει» από τον λογαριασμό του στο τουίτερ, όπως γνωστοποίησε η ίδια η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στο θέμα Ξουλίδου κλήθηκε να τοποθετηθεί ο Τέρενς Κουίκ. Σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο 105,5» ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ σημείωσε: «Με κάνετε τώρα να είμαι μεταξύ χαμόγελου και γέλιου και θλίψης… Δηλαδή όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί. Εάν είχε γίνει γενική γραμματέας ή πρόεδρος σε κάποιον οργανισμό, που το παρακαλούσε μέχρι προχθές, θα έλεγε τα ίδια πράγματα; Επαναλαμβάνω, ας πει στον κόσμο τι τηλέφωνα έκανε για να πάρει μια κυβερνητική θέση. Αν την είχε πάρει, θα ήταν καλός ο κ. Καμμένος;»

Ο κ. Κουίκ τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι αυτή η πολιτική και πρόσθεσε:

Και πολύ περισσότερο θα έλεγα, ότι ας σεβόμαστε και εκείνους (εν προκειμένω τον Πάνο Καμμένο), οι οποίοι μας έδωσαν (και της έδωσαν) την ευκαιρία να μπούμε στη Βουλή, να υπηρετήσουμε τον θεσμό του βουλευτή, την πατρίδα μας από κάποια άλλα μετερίζια.