Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η απόφαση των αγροτών να μην προσέλθουν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, αλλά να αποστείλουν τα αιτήματά τους στο Μαξίμου, αναμένοντας απαντήσεις, «δείχνει το μέγεθος του προβλήματος: οι αγρότες δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς.

Στην κυριακάτικη ανάρτησή του, ο Αλέξης Χαρίτσης τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «ο διάλογος για να μην είναι προσχηματικός απαιτεί μια ελάχιστη εμπιστοσύνη», αλλά πρόκειται για «εμπιστοσύνη που η κυβέρνηση του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει χάσει προ πολλού».

Παράλληλα σημειώνει πως «όσο ο αγώνας των αγροτών συνεχίζεται εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους».

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Facharitsis%2Fposts%2Fpfbid02prpUQUNzNiwC5eF6ESXgqEgvLQG2X4mV2QWNMvDfh5SUG4iv65XJFjwtf7MwxLe5l&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”195″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>