Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τους διεκδικητές της αρχηγίας που εξασφάλισαν τις απαιτούμενες υπογραφές ανακοίνωσε και επίσημα η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος Αλλαγής.

Η ΕΔΕΚΑΠ ολοκληρώνοντας την Παρασκευή (22/10) το απόγευμα τον προβλεπόμενο έλεγχο των υπογραφών που κατατέθηκαν για την ανακήρυξη των υποψηφίων προέδρων του Κινήματος διαπίστωσε τα εξής:

  • Και οι 6 υποψήφιοι πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το Καταστατικό και συγκεκριμένα τη συγκέντρωση υπογραφών είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, είτε της συγκέντρωσης 5000 υπογραφών μελών.
  • Με δεδομένο το γεγονός ότι μετά τη σχετική επεξεργασία και έλεγχο των υπογραφών, όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν μοναδικές υπογραφές πολλαπλάσιες του προβλεπόμενου ορίου για την ανακήρυξή τους, αποφάσισε ομόφωνα:

Ανακηρύσσει ως υποψήφιους για το αξίωμα του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής τους:

  1. ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ 
  2. ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ
  3. ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ
  4. ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ
  5. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  6. ΠΑΥΛΟ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

Εκτός κούρσας έθεσε εαυτόν ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος αν και υπέβαλε τα ονόματα των μελών που τον στηρίζουν, έκανε στη συνέχεια γνωστό ότι αποσύρεται από τη διαδικασία λόγω των νέων δεδομένων που δημιουργεί η υποψηφιότητα Παπανδρέου. Και έτσι εμμέσως άφησε να διαφανεί ότι συντάσσεται μαζί του.

Θυμίζουμε ότι η ψηφοφορία για το νέο επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου και, αν χρειαστεί β΄ γύρος, μία εβδομάδα μετά, στις 12 του ίδιου μήνα.