Απανωτές γκάφες, αλλά και λάθη, καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Τουρισμού, θέτοντας τον πρωθυπουργό μπροστά στο δίλημμα να τον αποπέμψει ή να αναλάβει προσωπικά την ευθύνη.
«Φορείς του τουρισμού και εργαζόμενοι παραμένουν αφημένοι στην τύχη τους, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
Το μπάχαλο και οι απανωτές αστοχίες της κυβέρνησης στο θέμα του τουρισμού χρεώνονται εν πολλοίς στον Χάρη Θεοχάρη, ενώ, όπως γράφει και η «Εφ.Συν.» σε σημερινό ρεπορτάζ της, το υπουργείο Τουρισμού και το Μαξίμου κατηγορούνται για προκλητική εύνοια προς την γερμανική TUI, μετά και τις αποκαλύψεις για την «απαγορευμένη» πτήση από τη Στοκχόλμη προς τη Ρόδο.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες ήρθες στο φως της δημοσιότητας το παρασκήνιο με τις απειλές του γερμανικού κολοσσού προς την ελληνική κυβέρνηση και την άτακτη υποχώρηση Μητσοτάκη-Θεοχάρη, θέμα για το οποίο μέχρι σήμερα το Μαξίμου… σφυρίζει αδιάφορα.
