Την πρώτη τους συνάντηση μετά τις εκλογές είχαν ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Χάρης Δούκας με τον δεύτερο να είναι ο μεγάλος νικητής στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Αθηναίων.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε καλό κλίμα στο γραφείο του απερχόμενου δημάρχου στην πλατεία Κοτζιά.
Οι δυο άντρες συμφώνησαν σε μια στενή συνεργασία για την ομαλή μετάβαση με το επιτελείο του Χάρη Δούκα να αναμένει πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για όλα τα διοικητικά και οικονομικά θέματα του Δήμου αλλά και την πορεία των έργων που βρίσκονται υπό κατασκευή.
«Καλωσορίσαμε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο, οργανώσαμε τις ομάδες μας και ξεκινήσαμε τη μετάβαση. Από την πλευρά μας με απόλυτη διαθεσιμότητα και διαφάνεια, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα για την Αθήνα. Η ατζέντα είναι μεγάλη» έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τη συνάντηση.
-980x552.jpg)