Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ανακοίνωσε μέσω facebook ο πρόεδρος της Ν. Δ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε τον πρωθυπουργό να δεχθεί κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να ζητήσουν από κοινού από το Ίδρυμα Νιάρχος να αναλάβει για την επόμενη πενταετία το κόστος της συντήρησης των εναέριων πυροσβεστικών μέσων της χώρας ή να συμβάλει στην απόκτηση όποιου άλλου μέσου κριθεί απαραίτητο.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός αντιμετώπισε θετικά την πρόταση αυτή

Αναλυτικά η ανάρτηση Μητσοτάκη:

Η αντίδραση Τσίπρα στην πρόταση Μητσοτάκη

Κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν ότι η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ζητηθεί η βοήθεια του Ιδρύματος Νιάρχος ήταν θετική.

Ο πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε ότι συμφωνεί και ότι θα ήταν καλό να εξεταστεί αυτό σε επικοινωνία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.