Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τον δημοσιογράφο, Νίκο Σερβετά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, αποχαιρετά σε ανάρτησή του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Η απώλεια του συντρόφου μας Νίκου Σερβετά είναι πολύ επώδυνη. Ήταν πανταχού παρών με έναν επίμονο και γλυκό τρόπο» αναφέρει.

«Αεικίνητος, πεισματάρης και μαχητικός, τόσο ως δημοσιογράφος όσο και ως άνθρωπος, ο Νίκος αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους εμάς του φίλους του και τους συντρόφους του. Αλλά προπαντός στους δικός του ανθρώπους. Αγαπημένη μας Αγγέλικα, Ειρήνη, Μαριάννα και Δήμο, βαθιά συλλυπητήρια και μια μεγάλη αγκαλιά», καταλήγει.

Την είδηση του θανάτου του Νίκου Σερβετά γνωστοποίησαν συνάδελφοί του μέσω αναρτήσεων στα social media, εκφράζοντας τη βαθιά τους οδύνη για την απώλειά του.