ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΦ.ΣΥΝ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ενα ευρώ θα κοστίζει στους πελάτες της ΔΕΗ η αποστολή του λογαριασμού ρεύματος με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή σε χαρτί με το ταχυδρομείο, από την 1η Δεκεμβρίου.

Η εταιρεία καλεί τους πελάτες της να επιλέξουν την αποστολή ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill) ώστε να μην επιβαρυνθούν με 1 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών.

Οπως διευκρινίζεται, για τους πελάτες που θα εγγραφούν στο σύστημα του ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill) ώς τις 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση του 1 ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Η ΔΕΗ θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος, όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.

Η ΔΕΗ επισημαίνει ακόμη ότι με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενώ παράλληλα παραμένει σταθερά προσηλωμένη στον στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισής της με τις τάσεις της εποχής σε ευρωπαϊκή κλίμακα για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.