Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε κανονικούς ρυθμούς ετοιμάζονται να μπουν, όπως όλα δείχνουν, τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και μάλιστα ανεξάρτητα από το αν έχουν εξασφαλίσει ή όχι μία από τις άδειες περιεχομένου.

Σχεδιάζουν ήδη τις πρεμιέρες τους γι’ αυτή την εβδομάδα, τις περισσότερες, δε, θα τις πραγματοποιήσει κανάλι που δεν διαθέτει άδεια, το Star.

Την αρχή, πάντως, θα κάνει αυτή την εβδομάδα κανάλι που διαθέτει άδεια, πήρε μάλιστα την πρώτη, προσφέροντας 42,6 εκατ. ευρώ και πλήρωσε (προχθές) πρώτο την προβλεπόμενη πρώτη δόση (1/3 του συνολικού τιμήματος).

Πρόκειται βέβαια για τον ΣΚΑΪ ο οποίος με την αποψινή πρεμιέρα… εισέρχεται και στον χώρο όχι απλώς των ελληνικών σειρών, αλλά και της σαπουνόπερας.

Πρεμιέρες σε κανάλια με, αλλά και χωρίς άδεια

Πρεμιέρα, λοιπόν, θα κάνει απόψε στις 19.00 και θα μεταδίδεται καθημερινά η νέα σειρά «Προδοσίες», με ανεκπλήρωτους έρωτες, ανομολόγητα πάθη, παράνομες συμφωνίες, απαγωγές μέχρι και… τρομοκράτες να διχάζουν δυο οικογένειες.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Φίλιππος Σοφιανός (Τιμολέων), Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (Κλαίρη), Γιώργος Νινιός (Αντρέας), Ορφέας Παπαδόπουλος (Μάρκος), Πέτρος Λαγούτης (Στέφανος), Τέττα Σαββάτη (Μυρτώ), Κώστας Σόμμερ (Πέτερ), Στέλλα Γιαμπούρα (Ρενιέρη), Φίλιππα Ταμπάρη (Λούση), Γιώργος Αναγιωτός (Αρης), Κατερίνα Μισιχρόνη (Ζωή), Ελαιάνα Παπαδοπούλου (Λουίζα), Σωτήρης Μεστάνας (Πετκόφ), Πάνος Γκόγκος (Αντρέι), Χριστίνα Κυριάκου (Μαρίνα), Ανδρέας Τσουρής (Κίμων Αναστασίου).

Πρεμιέρα σαπουνόπερας όμως θα έχουμε απόψε και στο δίχως άδεια Star.

Στο κανάλι υπήρξαν πρεμιέρες και την προηγούμενη εβδομάδα με την Πόπη Τσαπανίδου να ξεκινάει κανονικά το δικό της δίωρης διάρκειας «Live U» (κάθε μέρα στις 10.00), ενώ και το Σάββατο που μας πέρασε ξεκίνησε νέος κύκλος της ξένης σειράς «2 Broke girls» (κάθε Σάββατο στις 16.45), αλλά και ο έκτος και τελευταίος του «Mike and Moly» (κάθε Σάββατο στις 17.50).

Απόψε θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του «9 μήνες» που υπογράφει η Αννα Αδριανού και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 17.45.

Πρεμιέρες σε κανάλια με, αλλά και χωρίς άδεια

Τη σειρά σκηνοθετούν οι Γιάννης Σπιρώνης, Λίνος Χριστοδούλου, ενώ το σενάριο συνυπογράφουν με την Αννα Αδριανού οι Γιάννης Μπότσης, Μάρω Γιαννοπούλου και πρωταγωνιστούν οι Αλέξανδρος Σταύρου, Αννα Αδριανού, Φαίη Ξυλά, Μαριάννα Καυκαρίδου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μέμος Μπεγνής, Ευγενία Σαμαρά, Μαρία Μιχαήλ, Αντωνία Χαραλάμπους, Δημήτρης Παπαδάκης, Νιόβη Σπυριδάκη, Κύνθια Παυλίδου κ.ά. Στον ρόλο του Πέτρου, ο Νίκος Γαλανός.

Νωρίτερα στο Star θα ξεκινήσει άλλη μια ελληνική σαπουνόπερα που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 15.30.

Πρεμιέρες σε κανάλια με, αλλά και χωρίς άδεια

Εχει τίτλο «Ζωή μου», βασίζεται σε ομότιτλο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, και το σενάριο συνυπογράφει η ίδια με την Ελενα Χριστοφόρου και σύμβουλο την Ντέλα Φώσκολου.

Η σκηνοθεσία είναι των Σπύρου Μιχαλόπουλου, Αλέξανδρου Πανταζούδη και παίζουν οι Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Αϊβάζης, Νικόλας Μακρής, Ελενα Παπαδοπούλου κ.ά.

Στη σειρά θα δούμε όλα τα… γνωστά. Μυστικά, ίντριγκες, προδοσία, φιλοδοξίες αλλά και έρωτας, αφοσίωση, φιλίες, που αντέχουν στο φίλτρο του χρόνου, ανιδιοτελής αγάπη, που οδηγεί ξαφνικά τη ζωή μας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια.

Ολοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε καταστάσεις που επαναπροσδιορίζονται, μια που η στρωμένη ζωή τους τινάζεται στον αέρα από τη βίαιη έκρηξη μιας διπλής δολοφονίας.

Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και ό,τι κατάφεραν να θάψουν τόσα χρόνια, έρχεται στην επιφάνεια να τους καταστρέψει ή να τους αναγεννήσει.

Η ζωή τελικά είναι ανατρεπτική και παίρνει διάφορες μορφές, που ίσως κανένας τους δεν φανταζόταν…

Τη δική της πρεμιέρα κάνει σήμερα και η Ζήνα Κουτσελίνη με το «Αλήθειες με τη Ζήνα», που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 12.00 και θα έχει διάρκεια δυόμισι ωρών.

Στις 16.30 θα ξεκινήσει και ο νέος κύκλος του «Blind taste» με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Κάθε εβδομάδα τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας συνταγής που τους αναθέτει ο γνωστός σεφ, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του, ενώ το μαγειρεύουν.

Οι πρεμιέρες του Star ολοκληρώνονται απόψε με τον «Τροχό της τύχης» που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης με βοηθό την Τζούλια Νόβα.

Το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50, θα είναι αυτό δηλαδή που θα δίνει το λεγόμενο «λιντ ιν» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τη Μάρα Ζαχαρέα…