Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναλαμβάνει να ανοίξει το καλοκαιρινό πάρτι στο προαύλιο της ΕΡΤ αυτήν την Δευτέρα (27/6) στις 20.30. Συνολικά 21 συναυλίες μέχρι τις 18 Ιουλίου, κάθε μέρα και μία, με δωρεάν εισιτήριο. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την εναρκτήρια συναυλία του στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής, παραγωγός και συγγραφέας, είπε μεταξύ άλλων:
«Παιδί του Ραδιοφώνου, γνώριμοι όλοι εκεί από παιδί, Παπαστεφάνου, Μιχαλίτση, Τάσος Λιγνάδης, Καμπανέλλης, Μαυρουδής, Ρηνιώ Παπανικόλα και το ανεπανάληπτο Τρίτο του ανΑρχικού Χατζιδάκι του τεράστιου!!! Κι ο Χορν ε;».
«Αυτά τα ονόματα παίζανε. Τους πρόλαβα. Πνευματικότητα. Τα κορίτσια στα πικ απ. Η Έφη Μεταλληνού, η Έφη Πουλοπούλου, η Ντόλυ, η Έλενα… Ο διάδρομος με τα κορίτσια κι εγώ με τα κυκλοφορημένα μου βινύλια, πρώτες δουλειές σε μία-μία μ’ αφιερώσεις… Οι ηχολήπτες, άλλοι εδώ άλλοι όχι πια, νιάτα. Αέρας…».
«Με χαρά είπα “ναι” να ξεκινήσουμε τις γιορτές στο προαύλιο με δωρεάν είσοδο. Το 2013 τα είχαμε σπάσει, με το μαύρο. Σηκώθηκε μεγάλος κουρνιαχτός. Αλλά στο Ραδιόφωνο είχα μεγάλες αγάπες. Για τον Γιώργο Γιουκάκη και τα παιδιά του Δεύτερου, του Ραδιοφώνου, το ερτζιανό των Ελλήνων. Το Ραδιόφωνο που τόσο αγαπώ, με όλη την παρέα του “OΛΟΙ ΕΝΑ” φίλα με… στο προαύλιο… εκτός προγράμματος και μ’ ό,τι φέρει το βράδυ…».
