Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου το TV5MONDE έχει προσαρμόσει το πρόγραμμα του και παρουσιάζει σειρά βιρτουόζων καλλιτεχνών, ξεχωριστών παραστάσεων και μοναδικών συναυλιών. Από την τζαζ στην κλασική μουσική, από τη ροκ στην ποπ με ενδιάμεση τη βαριετέ, το TV5MONDE μεταδίδει ουσιαστικά ένα φεστιβάλ συμφωνικής για τη μέγιστη ακουστική σας απόλαυση.

Αυτό το Σάββατο 17/6 το TV5MONDE παρουσιάζει «Τζόνι Χαλιντέι: Παραμένοντας ζωντανός, η συναυλία» στις 22:00. Στα 73 του ο Τζόνι Χάλιντεϊ ανέβηκε στη σκηνή για μία μεγάλη περιοδεία με τίτλο «Παραμένοντας ζωντανός». Οι άνευ όρων θαυμαστές του ροκά απόλαυσαν τα πιο γνωστά του κομμάτια και θαύμασαν τον μύθο του γαλλικού τραγουδιού στο φυσικό του στοιχείο, τη σκηνή.

Και στις 21 του Ιούνη το κανάλι θα μεταδώσει απευθείας τη «Γιορτή της Μουσικής» (“FÊTE DE LA MUSIQUE) επίσης στις 22.00. Η Τουλούζη υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Γιορτή της Μουσικής με ένα μεγάλο σόου που θα παρουσιάσει ο τραγουδιστής Γκαρού από το Κεμπέκ με πολλές εκπλήξεις, συγκινήσεις και πολυάριθμους καλλιτέχνες από διάφορους ορίζοντες.