Μια βαθιά συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή της σχέσης του Αιμίλιου Χειλάκη με τον αείμνηστο ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή, από την περίοδο που φοιτούσαν όλοι μαζί στη δραματική σχολή.
Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για τη στενή σχέση που είχαν οι συμφοιτητές της, περιέγραψε ένα ιδιαίτερα δεμένο τμήμα, στο οποίο κυριαρχούσαν η αλληλεγγύη και η αληθινή αγάπη μεταξύ των μελών του.
«Είχαμε μια τεράστια αδερφική, σχεδόν, αγάπη, όλα τα παιδιά μεταξύ μας… σχεδόν τουλάχιστον. Είχαμε συγγενική πρόθεση. Κι αυτό ευδοκίμησε πολύ, γιατί ήμασταν ένα υπέροχο τμήμα με την Υρώ Λούπη, τη Μπέσσυ Μάλφα, Γιώργος Ευγενικός, Νίκος Ορφανός, ο αείμνηστος ο Δημήτρης Βογιατζής», περιέγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ηθοποιός στάθηκε ιδιαίτερα στον Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012, αποκαλύπτοντας τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Αιμίλιος Χειλάκης στη ζωή του.
«Θα πρέπει να πω και κάτι, γιατί δεν ξέρω αν έχει ακουστεί ποτέ. Ο Δημήτρης ευτύχησε να φτάσει αυτά τα χρόνια που έφτασε, και που επέλεξε να λήξει τη ζωή του, γιατί υπήρχε ο Αιμίλιος», τόνισε.
Η συγκίνηση ήταν εμφανής, καθώς η Μαριάννα Τουμασάτου δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, συνεχίζοντας:
«Ο Αιμίλιος στήριξε πάρα πολύ τον Δημήτρη. Σε όλη τη διαδρομή. Ήτανε πάντα από πίσω ο Αιμίλιος».
Η ίδια, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθουν όλοι οι παλιοί συμμαθητές τους προς τον Αιμίλιο Χειλάκη για τη στήριξη που προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.
«Όλη η τάξη τον ευχαριστεί τον Αιμίλιο… όλα τα χρόνια της ζωής μας! Έτσι έχουν τα πράγματα, ο Δημήτρης λείπει σε όλους πολύ», εξομολογήθηκε κλείνοντας το θέμα.
![Μαριάννα Τουμασάτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για Δημήτρη Βογιατζή και Αιμίλιο Χειλάκη [βίντεο]](https://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2026/06/toumasatou-980x552.jpg)