Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και 14 τραυματίστηκαν από την έκρηξη, που σημειώθηκε σήμερα σε κτίριο στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Πρέμια ντε Μαρ της Ισπανίας, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η φονική έκρηξη «σημειώθηκε το πρωί προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό 14, από τους οποίους οι δύο φέρουν βαρύτατα τραύματα», ανακοίνωσε η πυροσβεστική.
Το επταώροφο κτίριο εκκενώθηκε, όταν οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να προσδιορίσουν την αιτία της έκρηξης, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί προς το παρόν εάν αυτή οφείλεται σε ατύχημα ή σε εγκληματική ενέργεια.
Εικόνες που μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν τις ζημιές στο κτίριο. Η Πρέμια ντε Μαρ βρίσκεται 20 χιλιομέτρα νότια της Βαρκελώνης.
At least 1 person is dead and 14 others have been injured after a blast at a block of flats in Barcelona, Spain. pic.twitter.com/5zF2SwlmKu
— Haidar Sumeri (@IraqiSecurity) 18 Σεπτεμβρίου 2016
