Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Μαδρίτη από αυτοκίνητο που έτρεχε να ξεφύγει από αστυνομική καταδίωξη από την Πολιτική Φρουρά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, πρόκειται για δύο ηλικιωμένους ηλικίας 81 και 72 ετών που βρίσκονταν στην Paseo de Extremadura. Από το αυτοκίνητο χτυπήθηκαν και πέντε ακόμα πεζοί, οι οποίοι έχουν τραυματισθεί.
Στο αυτοκίνητο επενέβαιναν τρεις δράστες. Οι δύο συνελήφθησαν ενώ ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει και καταζητείται από τις αρχές.
Οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μέλη συμμορίας που κλέβει καταλύτες από αυτοκίνητα και φορτηγά.
Así está hora mismo el paseo de Extremadura de Madrid después de que un hombre en coche haya atropellado y matado a dos personas https://t.co/fPWynmBLIU pic.twitter.com/xWWc4PSkZZ
— EL PAÍS (@el_pais) April 27, 2023
Dos personas mueren atropelladas en el Paseo de Extremadura de Madrid por un vehículo al que perseguía la Guardia Civil https://t.co/1hya3Nf2nD pic.twitter.com/Iyi8DuoAuB
— EL MUNDO (@elmundoes) April 27, 2023
Οδηγούσαν στην πόλη Leganés με μια καφέ Mercedes όταν, αρχικά, μια καμουφλαρισμένη περίπολος της Πολιτικής Φρουράς υποψιάστηκε το αυτοκίνητο. Έλεγξαν την πινακίδα κυκλοφορίας και ανακάλυψαν ότι το όχημα ήταν καταζητούμενο για συμμετοχή σε κλοπή καταλυτών.
