Το 6χρονο αγοράκι που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, αφού έπεσε την Κυριακή σε μια παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα ο 6χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη» με τον θάνατο, ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς.
Άλλα τρία αγόρια, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, είχαν ανασυρθεί το απόγευμα της Κυριακής από τα παγωμένα νερά της λίμνης Μπαμπς Μιλ στο Σόλιχαλ, κοντά στο Μπέρμιγχαμ και πέθαναν λίγο αργότερα. Τα τέσσερα παιδιά είχαν πάθει ανακοπή καρδιάς όταν τα ανέσυραν τα σωστικά συνεργεία.
Φίλοι των άτυχων παιδιών λένε ότι τα τέσσερα αγόρια έπαιζαν στον πάγο όταν το πόδι του ενός έπεσε στο νερό. Καθώς τα άλλα τρία αγόρια προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, έπεσαν όλα στον πάγο, σύμφωνα με έναν φίλο τους.
Οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες στη λίμνη, αφού υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι και άλλα παιδιά μπορεί να είχαν πέσει μέσα όταν έσπασε ο πάγος. Σήμερα όμως ανακοίνωσαν ότι η έρευνα αυτή έχει πλέον ολοκληρωθεί.
Η Βρετανία πλήττεται από δριμύ κύμα ψύχους και χιόνια κάλυψαν μεγάλο μέρος της χώρας τη νύχτα της Κυριακής και τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία το βράδυ της Κυριακής ήταν η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί φέτος.
