Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τρεις ανθρώπους που φέρονται να σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση και να συνδέονται με το Ισλαμικό κράτος συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές σήμερα, ανήμερα της 96ης επετείου για την Ημέρα της Δημοκρατία στη γειτονική χώρα, σύμφωνα με το Anadolu.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε πως μονάδες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και των υπηρεσιών Πληροφοριών της Τουρκίας συγκέντρωσαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι ύποπτοι ήταν σε επικοινωνία με άτομα που θα τους παρείχαν υποστήριξη για την επίθεση.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ξεκάθαρο αν η σχεδιαζόμενη επίθεση συνδέεται με τον φερόμενο φόνο του επικεφαλής του Ισλαμικού κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, στη βορειοδυτική Συρία, από τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις το περασμένο Σάββατο.