Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μπροστά σε ένα φρικαλέο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που επελήφθησαν περιστατικού μετά από κλήση,  στο Μαϊάμι. Δύο αδερφάκια, ένα κοριτσάκι πέντε ετών κι ένα δίχρονο αγοράκι, κείτονταν νεκρά πάνω σε ένα κρεβάτι διαμερίσματος.

Οι αστυνομικοί είχαν φθάσει στο σημείο μετά από επανειλημμένες κλήσεις στο 911 της 41χρονης μητέρας τους. «Ελάτε να τα πάρετε, δεν τα θέλω πια», είπε η Odette Lysse Joassaint στους αστυνομικούς που ανέλαβαν το περιστατικό το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, με την αστυνομία να περιγράφει τη γυναίκα ως παράλογη.

Κατά την ίδια πηγή, τα δύο παιδιά ήταν ξαπλωμένα μπρούμυτα στο κρεβάτι με τα χέρια, τα πόδια και τον λαιμό δεμένα. Προσπάθησαν να τα επαναφέρουν στη ζωή, μέχρι που κατέφθασε πλήρωμα της Πυροσβεστικής και διαπίστωσε τον θάνατο τους.

Η γυναίκα που συνελήφθη, κατηγορείται για δύο φόνους.

Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει πόσες κλήσεις έγιναν στο 911 ή αν μίλησε με ένα μόνον ή περισσότερα άτομα στο τηλέφωνο.