Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Διαφεύγουν οι δύο δράστες που πυροδότησαν χθες βράδυ αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε εστιατόριο ινδικής κουζίνας στη Μισισάουγκα κοντά στο Τορόντο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκαπέντε άνθρωποι.

Όλοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ οι τρεις έχουν πολύ σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με την υπηρεσία των τραυματιοφορέων της περιφέρειας Πιλ.

Οι δύο νεαροί ύποπτοι μπήκαν στο εστιατόριο, πυροδότησαν τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και διέφυγαν, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η αστυνομία δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία με δύο άνδρες που φορούν σκουρόχρωμες μπλούζες με κουκούλες, καθώς μπαίνουν στο εστιατόριο και τον έναν να μοιάζει να κουβαλάει ένα πακέτο.

Ένας περίοικος δήλωσε στο CTV ότι παρακολουθούσε τηλεόραση όταν άκουσε μια «δυνατή» έκρηξη. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ένοπλους αξιωματικούς, που απέκλεισαν την περιοχή, ανέφεραν τοπικά μέσα.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη της ευθύνης μέχρι στιγμής για την επίθεση στη Μισισάουγκα, που σημειώθηκε έναν μήνα αφότου νεαρός έριξε το φορτηγάκι που είχε νοικιάσει πάνω σε πλήθος πεζών στο κέντρο του Τορόντο, σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15.