Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κοντά στην είσοδο της έδρας Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ στο Μέριλαντ, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αρχές ανέφεραν ότι πλέον η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και ότι δεν υπάρχει απειλή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα άτομο συνελήφθη.

Το κανάλι NBC Washington μετέδωσε εικόνες στις οποίες διακρίνεται ένα μαύρο όχημα SUV σφηνωμένο στις μπάρες που προστατεύουν την είσοδο του πολύ καλά φυλασσόμενου συγκροτήματος. 

Η τοπική αστυνομία και η πυροσβεστική με μηνύματά τους στο Twitter ανέφεραν νωρίτερα ότι ανταποκρίνονται σε ένα « επεισόδιο με πυροβολισμούς» έξω από το κτίριο της υπηρεσίας στο Φορτ Μιντ.

Το γραφείο του FBI της Βαλτιμόρης δήλωσε στέλνει πράκτορες να συνδράμουν τις έρευνες. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο αυτοκινητόδρομος κοντά στο Φορτ Μιντ έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω των ερευνών της αστυνομίας.