Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε κρατικό υδροηλεκτρικό εργοστάσιο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο εννέα εργαζομένων. Τρεις ακόμη τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Η φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ τη Πέμπτης 21 Αυγούστου σε μία από τις έξι μονάδες παραγωγής του εργοστασίου και στη συνέχεια προκάλεσε εκρήξεις σε τέσσερις ακόμη μονάδες. 

Τριάντα εργαζόμενοι βρίσκονταν σε υπηρεσία την ώρα του ατυχήματος, αλλά 15 από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν εγκαίρως μέσω ενός τούνελ. Ακόμα έξι άτομα ανασύρθηκαν από ομάδες διάσωσης και τα υπόλοιπα εννέα άτομα έμειναν πίσω προσπαθώντας να ελέγξουν τη φωτιά. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να διαφύγουν λόγω των πυκνών καπνών και τα σώματά του ανασύρθηκαν το πρωί της Παρασκευής. 

Τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα δεν είναι ακόμη γνωστά. Τον Ιούλιο σημειώθηκε ακόμη ένα δυστύχημα σε κρατικό σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ινδία, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμη 16 να τραυματιστούν σοβαρά.