Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις ανατολικές περιοχές της Ιαπωνίας το πρωί κι έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε δεκάδες πόλεις στην περιοχή του Τόκιο, λίγες ώρες πριν την άφιξη του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ΝΗΚ.

Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτήρια από τη δόνηση. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην περιοχή Τσίμπα, σε απόσταση 60 χιλιόμετρο νοτιοανατολικά του Τόκιο. 

Πρόκειται για την περιοχή όπου ο Αμερικανός πρόεδρος έχει προγραμματιστεί να παίξει γκολφ αύριο με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε. Πολλοί δημοσιογράφοι που έχουν φτάσει για να καλύψουν την σημερινή άφιξη του Ρεπουμπλικανού και της συζύγου του αντιλήφθηκαν τον σεισμό.