Ένας Τραμπ – ρομπότ ετοιμάζεται να… συμμετάσχει στις διαδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην ευρωπαϊκή χώρα.
Το τεράστιο ρομπότ -που ονομάζεται Dumping Trump και θα ταξιδέψει από την Κίνα όπου κατασκευάστηκε, στο Λονδίνο- είναι ύψους 4,9 μέτρων και εμφανίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάθεται σε μια χρυσή τουαλέτα, με τη γραβάτα του να εισχωρεί κι αυτή μέσα στη λεκάνη.
Εκτός από τους ήχους… αερίων που βγάζει, ο Τραμπ – ρομπότ ανοίγει το στόμα του και λέει φράσεις που χρησιμοποιεί συχνά ο πρόεδρος, όπως «κυνήγι μαγισσών» και «fake news». Το κόκκινο καπελάκι που φορά έχει επίσης μία αγαπημένη έκφραση του προέδρου που καλεί να γίνει η Αμερική «σπουδαία ξανά».
