Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αλλαγές στην αναπαραγωγή των βίντεο στην πλατφόρμα της ανακοίνωσε σήμερα το Facebook.

Συγκεκριμένα, τα βίντεο που αναπαράγονται αυτόματα στο NewsFeed μέχρι τώρα δεν είχαν ήχο, μόνο εκτός εάν ο χρήστης επέλεγε να κάνει κλικ επάνω τους. Σύντομα το Facebook σκοπεύει να προσθέσει στα συγκεκριμένα βίντεο ήχο, ο οποίος θα αναπαράγεται από προεπιλογή.

Η εταιρεία έχει δοκιμάσει το χαρακτηριστικό αυτό σε περιορισμένο αριθμό χρηστών και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, έχει δεχτεί «θετικές αντιδράσεις».

«Με τη συγκεκριμένη ενημέρωση ο ήχος δυναμώνει και χαμηλώνει σταδιακά όταν στο NewsFeed κάποιου χρήστη εμφανίζονται βίντεο, ζωντανεύοντας με αυτόν τον τρόπο το περιεχόμενο», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο ήχος στα βίντεο θα αναπαράγεται αυτόματα, ωστόσο δεν θα ακούγεται τίποτα όταν ο χρήστης έχει ενεργοποιημένη την επιλογή «αθόρυβο» στο κινητό του τηλέφωνο.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης αυτής της επιλογής μέσω των ρυθμίσεων του Facebook.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ