Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δε συμμερίζεται την κυβερνητική αισιοδοξία ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας για περισσότερη «ελευθερία» προς εμβολιασμένους.

«Φοβάμαι ότι με το επίπεδο επιτήρησης που υπάρχει στα κέντρα διασκέδασης αν παραμείνουν ανοιχτά όλη νύχτα θα επικρατήσει αλαλούμ» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι δεν υπάρχει φοβερή προστασία όταν έχουμε ένα ποσοστό 40% ανεμβολίαστων.

Δεν έκρυψε μάλιστα τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση απέσυρε από το τραπέζι των μέτρων τα τοπικά lockdown, σημειώνοντας «Το να διακυρήσσεις ότι δεν θα γίνουν lockdown είναι μονομερής αποκλεισμός, να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος και μετά ζητάμε συγγνώμη».

Τέλος δήλωσε ότι είναι πρόωρο να μιλάμε για τέλος της πανδημίας όταν έχουμε δύο με τρεις χιλιάδες κρούσματα και 30 θανάτους για να σημειώσει «ο τερματοφύλακας δεν λέει ότι έσωσε δυο γκολ και επομένως πάει να ξεκουραστεί, πρέπει πρώτα να λήξει το ματς».