Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την οργισμένη αντίδραση της ΟΕΝΓΕ προκάλεσε η χθεσινή «χαλαρή» συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Star, κατά την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε τις ευθύνες για τη διαχείριση της πανδημίας δεξιά και αριστερά, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί με μια πύρινη ανακοίνωση εγκαλούν τον πρωθυπουργό για ψέματα και παραπληροφόρηση, αναδεικνύοντας τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ, τα οποία ο Κ. Μητσοτάκης κάνει πως δεν βλέπει. 

Τον εκνευρισμό της ΟΕΝΓΕ προκάλεσε η αποστροφή του πρωθυπουργού ότι «δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν», με τους νοσοκομειακούς γιατρούς να υπογραμμίζουν ότι μόνο χθες στην επίσημη λίστα αναμονής υπήρχαν στα νοσοκομεία της Αττικής και των γύρω περιοχών 113 βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.