Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε δεύτερο δωρεάν προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο προχωρά στις 28 Μαΐου η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 78), λόγω της μεγάλης προσέλευσης των πολιτών.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα γίνουν από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 14.00 από καρδιολόγους, μέλη της ΕΚΕ, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ, Στέφανος Φούσας, τόνισε: «Σταθεροί μας στόχοι παραμένουν η έμπρακτη στήριξη στο συνάνθρωπο, οι πολύπλευρες δράσεις πρόληψης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Για περισσότερες πληροφορίες: 2103626608